SHOPPING BAG
« vorige pagina

Sieraden bestellen

Voeg een artikel toe aan uw shopping bag door op de grote button “shopping bag” te klikken die u rechts onderaan de productbeschrijving vindt.

Als u klaar bent en zeker weet dat u het sieraad of de sieraden wilt bestellen klikt u in het artikel overzicht vervolgens op ‘bestellen’.

Om uw bestelling te voltooien dient u een aantal gegevens in te vullen en de verzendwijze te kiezen: gewoon per brievenbuspost, aangetekend of verzekerd. Tenslotte selecteert u de gewenste betaalmethode en klikt u op de knop onderaan om de bestelling te voltooien.

Wanneer u voor iDEAL kiest, dient u de stappen van deze betaalmethode te volgen om de betaling af te ronden. Let op: als u de betaling via Ideal heeft gedaan, dient u de bestelling nog wel af te ronden om de webshop te laten weten dat u besteld heeft. In de webshop komt dan het bestelde artikel op “verkocht” te staan. Als u dat vergeet, en niet op de afrondingsknop klikt na de betaling met Ideal, staat het sieraad in de shop niet op verkocht en is dus nog beschikbaar voor andere klanten! En dat is natuurlijk heel vervelend…

Als u kiest voor “Anders” betekent dat, dat u niet via Ideal betaalt, maar op een andere manier, bijvoorbeeld via internetbankieren. De gegevens voor de betaling (zoals het bankrekeningnummer van Bonbijou)  ontvangt u dan automatisch in een e-mailberichtje. De sieraden worden verzonden als het totale aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) op de rekening van Bonbijou staat.

Vergeet dus niet om altijd op de knop “bestelling afronden”te klikken! Is er iets niet duidelijk of heeft u vragen, aarzel dan niet en stuur een e-mailberichtje naar info@bonbijou.nl. Telefonisch ben ik minder goed bereikbaar in verband met (ander) werk…..