SHOPPING BAG

Bestellen

Een artikel zoeken

Om een artikel te zoeken, kunt u de verschillende categorieën in het menu aanklikken. Bent u op zoek naar een sieraad uit een bepaalde periode of uit een bepaalde prijsklasse? Selecteer dan uw gewenste periode of prijsklasse in het uitklap menu om de sieraden te filteren.

Het is ook mogelijk om te zoeken op specifieke eigenschappen van het sieraad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleur, materiaal of land van herkomst. Vul uw zoekterm rechtboven in het invoerveld in.

Een afbeelding vergroten

Klik op een afbeelding op de productpagina om deze te vergroten.

Een artikel bestellen

Voeg een artikel toe aan uw shopping bag door op de grote button “shopping bag” te klikken die u rechts onderaan de productbeschrijving vindt. 

Om meer dan één sieraad tegelijk te bestellen (dat scheelt verzendkosten!) klikt u na uw eerste bestelling in het artikel overzicht niet op de knop “bestellen”, maar op “verder winkelen”. Om te zien hoeveel sieraden er in uw winkelwagentje zitten kunt u vanaf elke pagina rechtsboven in beeld klikken op ‘shopping bag’. Als u klaar bent en zeker weet dat u het sieraad of de sieraden wilt bestellen klikt u in het artikel overzicht vervolgens op ‘bestellen’.

Om uw bestelling te voltooien dient u een aantal gegevens in te vullen en de verzendwijze te kiezen: gewoon per brievenbuspost, aangetekend of verzekerd. Tenslotte selecteert u de gewenste betaalmethode en klikt u op de knop onderaan om de bestelling te voltooien. Wanneer u voor iDEAL kiest, dient u de stappen van deze betaalmethode te volgen om de betaling af te ronden. Als u kiest voor “Anders” betekent dat, dat u niet via Ideal betaalt, maar op een andere manier. De sieraden worden verzonden als het totale aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) op de rekening van Bonbijou staat Vergeet niet om op de knop “bestelling afronden”te klikken!

Mocht u vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met info@bonbijou.nl